Hyydytetty Daim-kakku

Löysin Hellapoliisin sivuilta ohjeen nimeltä Valkosuklaa-Daimkakku, ja ajattelin tehdä sen näin ystävänpäiväksi ystävilleni :) Muokkasin kuitenkin sitä hieman, mutta hyvää oli silti!

1298112.jpg   1298115.jpg 1298117.jpg 

n. 1 1/2 pötköä dominoita/muita tummia täytekeksejä

n. 70-80 g sulatettua margariinia

2,5 dl Flora Vispiä

250 g maitorahkaa

130 g maitosuklaata (tai valkosuklaata)

2 isoa Daim-patukkaa murusina

1/2 dl sokeria

2 tl vanilliinisokeria

5 liivatetta

Tilkka vettä

1. Laita irtopohjavuoan (itse käytin halkaisijaltaan 24 cm vuokaa) pohjalle leivinpaperista sopivankokoinen pala. Murusta keksit ja sekoita sulatetun rasvan kanssa. Painele tasaisesti vuoan pohjalle, leivinpaperin päälle.

2. Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen siksi aikaa, kun vispaat kerman ja maustat sen sokerilla. Lisää myös rahka joukkoon.

3. Sulata suklaa ja kääntele se tasaisesti seoksen joukkoon, murusta daimit ja sekoita nekin mukaan.

3. Purista liivatteista liika vesi pois, ja sulata ne kuuman vesitilkan joukkoon. Valuta ohuena nauhana seoksen joukkoon sekoittaen tasaisesti.

4. Kaada seos vuokaan ja levitä tasaiseksi. Aseta jääkaappiin hyytymään vähintään 2 tunniksi, mielellään yön yli. Koristele haluamallasi tavalla.